Welkom bij Beautiful Bride!

Beautiful Bride NL is samen met Fit Bride NL, het leukste Beauty, Health & Fitness Blog voor jou als aanstaande bruid. Iedere week korte artikelen over gezondheid, de laatste beauty nieuwtjes, kortom alles voor de mooiste versie van jezelf... Voor jou als stralende bruid op jullie dag...

Beautiful Bride NL is mooi op alle schermen. Kijk je op je een small screen (o.a. telefoon), dan kun je deze het beste horizontaal houden. Veel leesplezier!

BEAUTIFUL BRIDE Eau de Parfum

Het enige echte parfum voor de bruid! Voor jou als aanstaande bruid. Een parfum genaamd Beautiful Bride, voor jou als Beautiful Bride. Een pafum met de kenmerken Powdery, Pure, Beautiful en natuurlijk Bridal....

The only real perfume voor a bride, for you as future bride. A perfume called Beautiful Bride, for you as a Beautiful Bride.

A perfum that is Powdery, Pure, Beautiful and Bridal....

Watch the film here or on YouTube

Meer weten / more info

De nieuwste blogposts van Beautiful Bride!

Beautiful Bride Beauty Tip: lippenstift en concealer

Als a.s. bruid zijnde, maak je lange dagen. Je werk, je aanstaande die aandacht nodig heeft, de voorbereidingen voor jullie dag, want het is toch altijd meer werk dan je dacht. Deze drukke periode doet vaak je nachtrust geen goed en kan resulteren in donkere kringen onder je ogen. Natuurlijk haalt een nachtje goed slapen weer het ergste weg, maar als je het echt niet kunt voorkomen, dan gewoon camoufleren. Nu denk je natuurlijk een concealer erover heen en weg, maar weet je wat nu het beste werkt en het resultaat is super (niet overdrijven natuurlijk) is eerst rode lippenstift op de kringen smeren en daaroverheen een concealer…proberen maar!

 

aanraders