BeautifulBrideNL

BEAUTIFUL BRIDE NL, het leukste Beauty, Health en Fitness Blog voor jou als aanstaande Bruid!

Op internet zijn verschillende trouwblogs te vinden. De meeste trouwblogs zijn grote sites geworden met allerlei informatie verdeeld over de diverse pagina’s. Het zijn als het ware zoekmachines geworden naar de verschillende onderwerpen met als thema trouwen. Daarvan zijn er genoeg te vinden en daarom wilden wij het anders doen.

Bij ons geen pagina’s met allerlei onderwerpen. Onze site is heel simpel en is wat het zegt, een BLOG.

Iedere week artikelen over voor de aanstaande bruid die wil stralen op haar dag. Uiteraard verdwijnen deze blogberichten niet en zijn terug te vinden in het archief en zijn op categorie gesorteerd (Posts).

De berichten op ons blog zijn kort, simpel en als je meer wilt weten over dit onderwerp, dan klik je op ‘meer lezen’.

Door iedere week nieuwe artikelen te plaatsen en dit via social media te delen is het geweldig leuk om ons te volgen, bijvoorbeeld via Facebook en Instagram, want zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Een blog hoort actueel te zijn en dat is het dan ook.

Ben je enthousiast geworden over ons blog, volg ons dan!

Als ondernemer enthousiast geworden over ons concept, kijk dan eens bij adverteren wat de mogelijkheden zijn.

 

WIE ZIJN WIJ, een stukje geschiedenis…

In 2012 zijn wij als online bruidstijdschrift gestart onder de naam Wij gaan Trouwen Magazine of kortweg WGT Magazine.  Het doorbladerbare online magazine is uitgegroeid was op het moment dat het overging naar een blog, een succesvol tijdschrift geworden met ruim 30.000 bezoekers op de site.

Bloggen is van deze tijd en zorgt voor een constante berichtenstroom, wat een tijdschrift niet heeft. In de zomer van 2015 hebben wij daarom besloten om van WGT Magazine een blog te maken met iedere week nieuwe berichten.

Al snel merkten wij dat op het gebied van trouwen in het algemeen al veel te vinden is in magazines en online. Juist de artikelen voor de aanstaande bruid op het gebied van gezondheid en beauty werden goed gelezen en dus hebben wij besloten om het echt heel anders te gaan doen en ons te richten op Beauty, Lifestyle,  Health en Fitness voor de aanstaande bruid.

Daar hoorde natuurlijk ook een andere naam bij en dat is Beautiful Bride.nl geworden.

FITBRIDE nl

Sinds kort is Beautiful Bride NL samen gegaan met Fit Bride NL. Onder de categorie FitBride zijn de posts te vinden die specifiek over Fitness gaan, voor een mooie bruid die lekker in haar vel zit.