Welkom bij Beautiful Bride!

Beautiful Bride NL is samen met Fit Bride NL, het leukste Beauty, Health & Fitness Blog voor jou als aanstaande bruid. Iedere week korte artikelen over gezondheid, de laatste beauty nieuwtjes, kortom alles voor de mooiste versie van jezelf... Voor jou als stralende bruid op jullie dag...

Beautiful Bride NL is mooi op alle schermen. Kijk je op je een small screen (o.a. telefoon), dan kun je deze het beste horizontaal houden. Veel leesplezier!

BEAUTIFUL BRIDE Eau de Parfum

Het enige echte parfum voor de bruid! Voor jou als aanstaande bruid. Een parfum genaamd Beautiful Bride, voor jou als Beautiful Bride. Een pafum met de kenmerken Powdery, Pure, Beautiful en natuurlijk Bridal....

The only real perfume voor a bride, for you as future bride. A perfume called Beautiful Bride, for you as a Beautiful Bride.

A perfum that is Powdery, Pure, Beautiful and Bridal....

Watch the film here or on YouTube

Meer weten / more info

De nieuwste blogposts van Beautiful Bride!

Hoge hakken op jouw dag

Zaalig sneakers! Maar op je trouwdag wil je toch wel iets anders. Lekker vrouwelijk, nu kan het! Besluit je om hakken te dragen, echte hoge hakken… let dan op het volgende, zeker als je niet gewend bent om hierop te lopen. Om te voorkomen dat je voorover valt, moet je je heupen naar voren duwen, je rug naar achteren en je borst vooruit. Zo’n noodgedwongen sexy houding betekent een flinke workout voor je spieren. Wil je op hoge hakken lopen, terwijl je dit niet gewend bent, ga dan flink oefenen. Je loopt dan gelijk je schoenen goed in.

Plak je tenen aan elkaar!

Tussen teen drie en vier (geteld vanaf de grote teen) bevindt zich een belangrijke zenuw die pijn onder de bal van de voet veroorzaakt. Wanneer je deze twee tenen aan elkaar plakt, is de pijn een heel stuk minder. Kies voor een huidskleurige tape zoals Leukoplast wanneer je open schoenen draagt. klinkt gek maar probeer het!

Een andere oplossing is dat je kiest voor inlegzooltjes die speciaal bedoeld zijn om pijn bij het dragen van hakken te bestrijden. De producten van lady’s Secret bieden voor elk probleem een oplossing. Dus geen knellende tenen, een brandende bal van de voet, uitslippende of afgeknelde hielen meer: de flinterdunne en ademende inlegzooltjes doen de pijn als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wil je meer hierover weten klik dan hier.

Hoe hoger de hak, hoe groter de impact op je voorvoet. Tijdens het lopen krijgen ook je achillespezen het zwaar te verduren. Als je lekker aan het diner zit, en je wilt je schoenen uit doen, dan merk je dat je moeite hebt om normaal te lopen. Flink stretchen van je voeten onder de tafel,  dan kun je ’s avonds lekker de dansvloer op.

En ach… het is maar een dag… life is short, buy the shoes!

aanraders