Welkom bij Beautiful Bride!

Beautiful Bride NL is samen met Fit Bride NL, het leukste Beauty, Health & Fitness Blog voor jou als aanstaande bruid. Iedere week korte artikelen over gezondheid, de laatste beauty nieuwtjes, kortom alles voor de mooiste versie van jezelf... Voor jou als stralende bruid op jullie dag...

Beautiful Bride NL is mooi op alle schermen. Kijk je op je een small screen (o.a. telefoon), dan kun je deze het beste horizontaal houden. Veel leesplezier!

BEAUTIFUL BRIDE Eau de Parfum

Het enige echte parfum voor de bruid! Voor jou als aanstaande bruid. Een parfum genaamd Beautiful Bride, voor jou als Beautiful Bride. Een pafum met de kenmerken Powdery, Pure, Beautiful en natuurlijk Bridal....

The only real perfume voor a bride, for you as future bride. A perfume called Beautiful Bride, for you as a Beautiful Bride.

A perfum that is Powdery, Pure, Beautiful and Bridal....

Watch the film here or on YouTube

Meer weten / more info

De nieuwste blogposts van Beautiful Bride!

Hoe kies jij je bruidsfoundation?

Natuurlijk is het heel fijn om op jullie dag je make-up te laten doen. Wij van Beautiful Bride raden je dat ook zeker aan, zeker als je niet gewend bent om (veel) make-up te dragen. Laat je het doen, dan heb je altijd een proefmake-up. Hier wordt dan ook getest welke kleur foundation het beste bij jou past.

Doe jij je make-up zelf en je draagt normaal niet of nauwelijks foundation, let dan op het volgende: De meeste foundationkleuren zijn onderverdeeld in warme tinten en de koele tinten. Een koele kleur heeft vrijwel altijd een roze ondertoon en een warme kleur een gele/beige ondertoon. Wat het beste bij jou past is niet zo eenvoudig te zeggen en blijft het testen en niet op je hand, zoals veel mensen denken, nee op je gezicht. Het beste is om dit op je wang te doen vlakbij de kaaklijn, dan kun je gelijk ook zien of het niet te veel afwijkt van de kleur van je hals. En vind je het nog steeds moeilijk, grote parfumerieën zoals Douglas of ICI Paris, kunnen je goed helpen de juiste kleur te bepalen.

Doe dit niet te ver voor jullie grote dag, want jouw huidskleur kan in zomer en winter. In de winter ben je vaak wat bleker. De meeste merken foundations kun je onderling mengen, dus jouw kleur is er echt wel bij. Met de juiste foundation ben en blijf je jezelf, maar dan wel de mooiste versie van jezelf!

aanraders