Beautiful Bride BlogPost van de maand! #Onnedi

Elke maand wordt een artikel uitgelicht voor jou als Beautiful Bride!

Dit keer: YouTuber Onnedi als Beautiful Bride

Bij ons op de redactie van Beautiful Bride is Dionne gearriveerd en heeft ondanks haar drukke schema tijd gevonden om een leuke fotoshoot te doen als echte Beautiful Bride.

Voor wie haar niet of niet zo goed kent, wie is nu Dionne. Dionne heeft met haar eigen YouTube kanaal meer dan 600.000 abonnees en meer dan 360.000 volgers op Instagram. Ook is zij wekelijks te zien op TV bij Fikkie TV.

Toen wij haar benaderden met het idee om een styled bridal shoot te doen, was zij gelijk enthousiast. En het is toch eigenlijk van ieder meisje een droom om een keertje een trouwjurk te dragen. Samen met haar zijn we op zoek gegaan naar een jurk die goed past bij haar, en de stijl van de shoot. Dionne in een trouwjurk, als bruid, een prachtige en opvallende bruid, ja dat zag ze wel zitten.

Dionne valt op door haar verschijning met haar roze haar en gave tattoos , en daarom hebben we in overleg met haar besloten de shoot  romantisch, een tikje bohemian, maar toch ook stoer tintje te geven.

Visagiste en haarstyliste Urmila Singh van de Bridal Artist en fotograaf Monique Verburg van MoniqueFotoIdee, zijn ook al vroeg aanwezig. Deze twee toppers op hun gebied gaan ervoor zorgen dat Dionne straalt als bruid, als echte Beautiful Bride.

Stoere en opvallende make-up, dat past bij Dionne en past goed bij de look die wij vandaag voor de shoot in gedachten hadden.

Tijdens het haar en de make-up hadden we mooi tijd om Dionne wat vragen te stellen. Had je ooit gedacht dat je een trouwjurk zou dragen, of zie je jezelf toch nog eens als echte bruid? Dionne aarzelt en vertelt……..

Ik vind bruidsjurken prachtig en heb het altijd wel eens willen dragen, maar niet gedacht dat ik deze zou mogen dragen voor een fotoshoot. Of ik mezelf ooit ziet als een echte bruid, durf ik niet te zeggen. Ik denk het niet, maar zeg nooit; nooit.

Dionne, je bent nu 27 en druk, echt heel druk met je werk, wat als nu jouw grote liefde onverwacht in je leven komt, zie je dan ooit als bruid…..

Misschien wel! Hoewel ik het niet nodig vind om met een grote liefde te trouwen. Als ik echt zeker weet dat iemand de ware is, zeg ik geen nee.

Urmila, de visagiste zorgt ondertussen voor een hele opvallende make-up en je ziet Dionne veranderen in een bruid.

Dionne, deze make-up past heel goed bij jou. Jij draagt tijdens jou eigen opnames ook make-up en dat ziet er ook altijd geweldig uit. Wat vind je van de make-up vandaag? ……….

De make-up van vandaag vond ik geweldig. Als ik een premiere heb, weet ik Urmila te vinden. Door de groene make-up knallen mijn ogen mooi.

Het bruidsboeket heeft naast verschillende kleuren roze, ook wat zwarte accenten gekregen en de mooie bloemenkrans maakte haar look als stoere, maar toch ook lieve Beautiful Bride compleet.

Na het haar en make-up is de fotoshoot gestart in de studio en is het haar van Dionne gedeeltelijk opgestoken.

Het hondje van Dionne, Dolly was er ook gezellig bij en natuurlijk hebben we van Dionne als bruid samen met Dolly ook een paar leuke shots gemaakt. Wist je dat Dolly ook een eigen Instagram account heeft.

Na de studioshoot, terug in de make-up stoel voor de tweede meer bohemian achtige look. Gelukkig kloppen de weersvoorspellingen niet altijd en precies op het juiste moment stopte het met regenen en hebben we nog wat foto’s buiten kunnen maken. De laan met knotwilgen was nog groen en paste super bij het frisse groen in het boeket en bloemenkrans. Het was koud, heel koud, maar het resultaat is super!

Na de shoot buiten zijn we teruggegaan naar de studio, lekker opgewarmd en nog even nagepraat.

Dionne, hoe was het om een keertje een bruid te zijn?

Ik vond het een hele leuke fotoshoot, echt van genoten! Monique heeft de setting prachtig opgebouwd, het was gezellig en heel leuk om is te zien hoe ik eruit zou zien als bruidje. Mocht het er nooit van komen, hebben we in ieder geval de foto’s nog.

Het was leuk om met Dionne samen te werken, wat een leuke en spontane griet is dit. En Dolly, smelt… wat een lief hondje!

Deze dame heeft veel in haar mars. We gaan nog veel horen van haar!

Wil je meer weten over Dionne, volg haar op Instagram:   ( @onnedi )

Word abonnee op haar YouTube kanaal:     ( http://www.youtube.com/onnedi )

 

Aan deze shoot  in opdracht van Beautiful Bride NL werkten mee:

Visagie en haar: Urmila Singh, The Bridal Artist,

Fotografie: Monique Verburg, MoniqueFotoIdee:

De bloemen voor boeket en krans: Winanda’s Jaargetijden

Ballonnen: Heppie Store :

 

Volg ons op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes!