Welkom bij Beautiful Bride!

Beautiful Bride NL is samen met Fit Bride NL, het leukste Beauty, Health & Fitness Blog voor jou als aanstaande bruid. Iedere week korte artikelen over gezondheid, de laatste beauty nieuwtjes, kortom alles voor de mooiste versie van jezelf... Voor jou als stralende bruid op jullie dag...

Beautiful Bride NL is mooi op alle schermen. Kijk je op je een small screen (o.a. telefoon), dan kun je deze het beste horizontaal houden. Veel leesplezier!

BEAUTIFUL BRIDE Eau de Parfum

Het enige echte parfum voor de bruid! Voor jou als aanstaande bruid. Een parfum genaamd Beautiful Bride, voor jou als Beautiful Bride. Een pafum met de kenmerken Powdery, Pure, Beautiful en natuurlijk Bridal....

The only real perfume voor a bride, for you as future bride. A perfume called Beautiful Bride, for you as a Beautiful Bride.

A perfum that is Powdery, Pure, Beautiful and Bridal....

Watch the film here or on YouTube

Meer weten / more info

De nieuwste blogposts van Beautiful Bride!

Beautiful Bride Ontbijt Tip: HET modellen ontbijt

Een gezonde bruid, een stralende bruid!

Een stralende bruid van buiten, start met gezondheid van binnen. Havermout is gezond, heel gezond. Het zit vol met stoffen die belangrijk zijn voor je lichaam, zoals magnesium, ijzer, en verschillende vitamines (o.a. vitamine B6). Ons lichaam wordt blij van havermout. En dit is duidelijk aan de buitenkant te zien. Eet je dagelijks havermout dan komen jouw haar en nagels in topconditie dankzij de silicium die havermout bevat.

Havermout is lekker en veelzijdig, dus vind je een kom havermout saai, voeg stukjes fruit toe of nootjes of voor de bruiden die willen ontbijten met zoetigheid, voeg een beetje honing toe. Havermout kun je warm eten, maar als je echt snel wilt zijn, koud is ook lekker…

Havermout is ook goed voor de lijn… het wordt immers niet voor niets HET modellen ontbijt genoemd.

Een kom havermout (ongeveer 6 eetlepels) met 250 ml water betekent maar 115 kcl. Heb je liever melk; met halfvolle melk wordt dit 230 kcl. Om dit te verbranden moet je lichaam hard werken, want de trage koolhydraten zorgen voor een lange verbrandingstijd en dus heb je een langere tijd geen hongergevoel! Havermout zit vol met vezels, dus goed voor je darmen. Omdat de verbranding lang duurt, zorgt het ook voor energie; geen korte oppepper, maar een paar uur energie.

In de aanloop naar jullie dag heb je energie nodig, maar zeker ook op de dag zelf… Vaak is er weinig tijd om te lunchen, dus start je jullie dag met havermout, dan heb je voorlopig geen trek en blijf je een bruid die energie genoeg heeft en straal je de hele dag!

aanraders