Welkom bij Beautiful Bride!

Beautiful Bride NL is samen met Fit Bride NL, het leukste Beauty, Health & Fitness Blog voor jou als aanstaande bruid. Iedere week korte artikelen over gezondheid, de laatste beauty nieuwtjes, kortom alles voor de mooiste versie van jezelf... Voor jou als stralende bruid op jullie dag...

Beautiful Bride NL is mooi op alle schermen. Kijk je op je een small screen (o.a. telefoon), dan kun je deze het beste horizontaal houden. Veel leesplezier!

BEAUTIFUL BRIDE Eau de Parfum

Het enige echte parfum voor de bruid! Voor jou als aanstaande bruid. Een parfum genaamd Beautiful Bride, voor jou als Beautiful Bride. Een pafum met de kenmerken Powdery, Pure, Beautiful en natuurlijk Bridal....

The only real perfume voor a bride, for you as future bride. A perfume called Beautiful Bride, for you as a Beautiful Bride.

A perfum that is Powdery, Pure, Beautiful and Bridal....

Watch the film here or on YouTube

Meer weten / more info

De nieuwste blogposts van Beautiful Bride!

Beautiful Bride, jouw haar en make-up op jouw dag thuis of niet?

In de voorbereidingstijd voor de jullie dag, ga je ook op pad voor je haar & make-up. De eerste vraag die je hierbij moet stellen is uiteraard, ga ik het zelf doen, of laat ik het doen. Je beleeft deze mooiste dag maar een keer, dus een tip van ons, laat het lekker doen, tenzij je zelf hier heel goed in bent. Als je je haar en make-up op de dag laat doen, dan moet je bepalen, laat ik het thuis doen, of bij de kapper en visagiste. Om stress te beperken, je hoeft immers dan niet weg, blijf lekker thuis. De meeste visagisten/kappers willen gewoon bij jouw thuis komen, dus vraag hier eerst naar, voordat je een proefmake-up laat doen!

Komt de visagiste/ kapper bij je thuis, zorg dan voor een plek waar voldoende daglicht binnenkomt (op je gezicht), met een tafel waar alle producten op kunnen liggen. Zet de tafel dichtbij een stopcontact. De kapper met name zal je hiervoor dankbaar zijn.

aanraders