Welkom bij Beautiful Bride!

Beautiful Bride NL is samen met Fit Bride NL, het leukste Beauty, Health & Fitness Blog voor jou als aanstaande bruid. Iedere week korte artikelen over gezondheid, de laatste beauty nieuwtjes, kortom alles voor de mooiste versie van jezelf... Voor jou als stralende bruid op jullie dag...

Beautiful Bride NL is mooi op alle schermen. Kijk je op je een small screen (o.a. telefoon), dan kun je deze het beste horizontaal houden. Veel leesplezier!

BEAUTIFUL BRIDE Eau de Parfum

Het enige echte parfum voor de bruid! Voor jou als aanstaande bruid. Een parfum genaamd Beautiful Bride, voor jou als Beautiful Bride. Een pafum met de kenmerken Powdery, Pure, Beautiful en natuurlijk Bridal....

The only real perfume voor a bride, for you as future bride. A perfume called Beautiful Bride, for you as a Beautiful Bride.

A perfum that is Powdery, Pure, Beautiful and Bridal....

Watch the film here or on YouTube

Meer weten / more info

De nieuwste blogposts van Beautiful Bride!

Beautiful Bride: 1 minute egg… snel, makkelijk en supergezond!

Goedemorgen aanstaande bruiden. Een snel en makkelijk ontbijtje dat ook nog eens supergezond is… Uiteraard kun je dit ook eten als kleine lunch, post-workout of tussendoortje. Het is makkelijk klaar te maken en smaakt net even iets anders dan een gewoon gekookt of gebakken ei.

Je neemt een ronde, maar wel rechte stenen beker. Een simpel plastic bakje om de beker af te kunnen sluiten aan de bovenkant, zonder dat je de beker helemaal afsluit.

Breek een eitje in de beker en kluts met een vork, totdat het eiwit en eigeel een beetje gemengd zijn. Zet de beker in de magnetron en leg het plastic bakje over de beker heen. Zet de magnetron op vol vermogen en de tijd op 1 minuut.

Een plakje kaas (cheddar is erg lekker hierbij), een plakje tomaat en wat sla erbij en je hebt een snel en super lekkere maaltijd, die door de kaas en het ei ook nog eens goed vult.

Het geheel bevat geen toegevoegde suikers, de tomaat en de sla bevatten wel koolhydraten, maar dit zijn goede koolhydraten. Laat je deze achterwege, dan heb je een maaltijd die bestaat met uitsluitend eiwitten. Deze maaltijd past in een eiwitrijk dieet!

aanraders