Adverteren

BEAUTIFUL BRIDE DOET HET ANDERS…..

Op internet zijn verschillende trouwsites te vinden. De meeste trouwsites zijn grote websites geworden met allerlei informatie verdeeld over de diverse pagina’s. Het zijn als het ware zoekmachines geworden naar de verschillende onderwerpen met als thema trouwen. Daarvan zijn er genoeg te vinden en daarom doen wij het anders. Bij ons geen pagina’s met onderwerpen over trouwjurken, het zoeken van locaties, het vinden van een fotograaf etc.

Beautiful Bride is een Beauty & Health BLOG voor de aanstaande bruid die wil stralen op haar dag.

Bloggen is van deze tijd en zorgt voor een constante berichtenstroom…

 

ADVERTEREN OP ONS BLOG

Net als de andere artikelen op ons blog, kan uw advertentie ook gegoten worden in een artikel, een bericht dus op ons blog. Het artikel wordt gelezen, want via social media wordt melding gemaakt van een nieuw bericht op ons blog en omdat alle berichten kort zijn (straight to the point), verliezen lezers hun aandacht niet. Via een doorverwijzing middels een link naar de betreffende site, wordt verkeer gegenereerd.

De artikelen op ons blog staan kort (ongeveer een week) op de eerste pagina van ons blog, daarna als tweede, derde..etc. Omdat de artikelen gecategoriseerd worden, zijn de artikelen altijd terug te vinden. Omdat de artikelen kort op de eerste pagina staan, zijn de kosten voor het plaatsen van een artikel laag.

Interesse in het plaatsen van een artikel in de vorm van een blogbericht, mail ons: info@beautifulbride.nl

 

ADVERTEREN VIA EEN BANNER OP ONZE SITE

Indien u een banner wilt plaatsten, is dat uiteraard ook mogelijk. De banners hebben een plek rechts naast de blogberichten, en worden aangeduid als ‘aanrader’. Omdat wij een BLOG voor de aanstaande bruid zijn op het gebied van schoonheid, gezondheid en lifestyle, willen wij graag adverteerders toelaten die werkzaam zijn op het gebied van deze onderwerpen.

Interesse in het plaatsen van een banner, mail ons:. info@beautifulbride.nl

 

ADVERTEREN VIA DE HEADER OP ONZE SITE

De header wordt als slideshow wisselend getoond. Deze ruimte is de grootste advertentieruimte van onze site. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u tevens ruimte voor een banner.

 

Het plaatsen van uw link op onze site:

Jullie bedrijf/ merk plaatsen als link bij “Links”:

Ook is het mogelijk om een bedrijf of merk (het moet wel trouwgerelateerd zijn) te plaatsen bij Links. Mail ons:info@beautifulbride.nl