FAQ / Q&A

Welkom op de website van Beautiful Bride. Een website waar je geen honderden leveranciers op trouwgebied aantreft, maar alleen een beperkte selectie. Waarom Beautiful Bride het anders heeft gedaan kun je lezen in onderstaande Q&A.

 

Q: De website van Beautiful Bride is eenvoudig van opzet, waarom is dat?

A: De hedendaagse moderne bruid, wil snel vinden wat ze zoekt en zal dit voornamelijk met haar telefoon doen. Ook al is de website mooi op elk device, de website is gericht op mobiel gebruik en heeft duidelijke icoontjes.

 

Q: De website van Beautiful Bride heeft geen boekingsprogramma, waarom niet?

A: Het contact tussen het bruidspaar en de specialist is direct, en kan via linkjes naar de website, naar e-mail of naar het Instagramaccount van de specialist. Beautiful Bride heeft zo geen verdere rol in het contact tussen het bruidspaar en de specialist. 

 

Q: De specialisten hebben geen thumbnails die verzameld zijn in een overzicht, waarom niet?

A: Omdat het aantal specialisten beperkt is, zijn thumbnails niet nodig. Hierdoor hoeft de thumbnail niet aan te worden geklikt om op de betreffende pagina te komen. Elke specialist is gelijk zichtbaar met een eigen pagina die kort maar krachtig is.

 

Q: De link naar het Instagramaccount van de specialist is prominent aanwezig, waarom?

A: Instagram is hét platform, als het gaat om recent werk van de specialist. 

   

Q: De website van Beautiful Bride heeft geen artikelen, geen reclame en geen blog, waarom niet?

A: De bruid of het bruidspaar komt op deze website terecht om specialisten voor hun dag te zoeken, niet meer en niet minder. Zeker omdat de website gericht is op mobiel gebruik, is met name reclame een storende factor. Beautiful Bride is van mening dat blogberichten niet worden gelezen. Hier is immers Instagram voor!

 

Q: De specialisten bij Beautiful Bride hebben geen indeling in segmenten op financieel gebied, waarom niet?

A: Beautiful Bride heeft ervoor gekozen om alleen de besten op hun vakgebied de mogelijkheid te geven om deel te nemen. Veelal zal dit inhouden dat de tarieven overeenkomstig zijn.

 

Q: Waarom heeft Beautiful Bride gekozen voor een beperkte selectie van specialisten?

A: De website zou anders een verzameling worden van talloze leveranciers. De besten op hun vakgebied verdienen het om niet te 'verdwijnen' in de massa. Door een beperkte selectie van uitsluitend de besten, hoeft een bruid of een bruidspaar niet uitgebreid op internet te gaan zoeken om de echte specialisten voor hun dag te vinden.

 

Q: Welke criteria worden gehanteerd voor de specialisten om bij de besten te horen?

A: Uiteraard ervaring, aantoonbare verdiensten, maar zeker ook hoe men is in omgang met het bruidspaar en niet te vergeten met collega's tijdens de bruiloft. Kortom specialisten die hun strepen verdiend hebben en een aanwinst zijn op de belangrijkste dag uit het leven van een bruidspaar!

 

 

 

BEAUTIFUL BRIDE

ALS ALLEEN HET BESTE GOED GENOEG IS