Welkom Beautiful Bride to be,

 

Welkom op de website van Beautiful Bride, de website waar je alleen de beste specialisten op hun vakgebied vindt. Voor jou als bruid, voor jullie als bruidspaar.  Specialisten die een echte aanwinst zijn op jullie dag... Daarom vind je hier geen ellelange lijsten met tientallen leveranciers. Maar ook geen onnodige blogs, geen artikelen en geen reclame. Uitsluitend een beperkte selectie van specialisten voor een bruidspaar, dat met minder geen genoegen neemt. 

 
 
 
 

 

UITGELICHT

Bijzondere Huwelijkssluiting

                                                                                                                                                                         

 

 

Mariëlle Jongmans, zelfstandig trouwambtenaar is bekend van RTL 4 Married at First Sight.

 

 “De huwelijkssluiting is het hart van de trouwdag”
Mariëlle ziet kans om, twee totaal onbekenden, het gevoel te geven dat hun huwelijk kans van slagen heeft, als zij op hun eerste ontmoeting, na een half uur, door haar getrouwd worden! En jij wilt toch ook een trouwceremonie die raakt en het verschil maakt, bij de officiële start van jullie trouwdag! 
Een goede trouwambtenaar heeft humor, veel liefde en aandacht voor persoonlijke accenten. Niet alleen het bruidspaar staat in het middelpunt, omdat juist die trouwceremonie zich zo goed leent om ook stil te staan bij de mensen om jullie heen die het verschil maken in je leven. Kies een babs(buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) die bij jullie past, dan kan je straks extra genieten van je jawoord.

Bijzondere Huwelijkssluiting

Mariëlle Jongmans

06 244 338 40
info@bijzonderhuwelijk.nl

www.bijzonderhuwelijk.nl